ارتباط با دانشگاه
دوشنبه، 11 فروردین 1399

اطلاعیه مهم تعطیلی کلاسها تا پایان اسفندماه

اطلاعیه مؤسسه آموزش عالی خاوران

جهت رعایت نکات ایمنی در رابطه با پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و براساس دستورالعمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، هیات رئیسه مؤسسه آموزش عالی خاوران تمهیدات زیر را در نظر گرفته‌است:

1. کلیه کلاس‌های عملی و عملی-نظری و آزمایشگاهی، در تمامی رشته‌های تحصیلی و ورزشی تا پایان سال تشکیل نمی‌شود. کلاس‌های جبرانی پس از تعطیلات نوروز برگزار خواهند شد.
  2. کلیه کلاس‌های نظری نیز تا پایان سال جاری ضبط و نسخه ضبط شده کلاس از طریق سایت و یا واتزاپ در اختیار دانشجو قرار خواهد گرفت. بدیهی‌است که دانشجویان می‌توانند به یکی از روش‌های زیر عمل کنند:

الف- نسخه ضبط شده را دریافت و از آن استفاده کنند.

ب- نسخه ضبط شده را در محل سایت دانشگاه مشاهده کنند.

پ-با هماهنگی با استاد درس در کلاس حضور یابند.

1. استادان محترم دروس نظری می‌توانند به یکی از دو روش زیر عمل نمایند:

الف- کلاس را ضبط کرده و آن‌را در اختیار مرکز کامپیوتر قرار دهند.

ب- کلاس را در زمان خود و در داخل کلاس و با هر تعداد از دانشجویان ضبط و در اختیار مرکز قرار دهند.

بدیهی‌است غیبت دانشجویان در کلاس‌ها تا پایان اسفندماه موجه درنظر گرفته می‌شود.

دکتر محمدرضا مباشری

رئیس مؤسسه